Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΤΡΟΛΑ-ΡΟΚΑΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ.

Πολύ σύντομα οι μάσκες έπεσαν και οι αυταπάτες-για όσους τις είχαν- χάθηκαν για τους αιρετούς υπαλλήλους της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Ευρωπαϊκής ένωσης.
Με μια φωνή η συντριπτική γαλαζοπράσινη πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων, προεξάρχοντος του Περιφερειάρχη και με την αμέριστη βοήθεια των Περιφερειακών συμβούλων της Χίου και του αντιπεριφερειάρχη κ. Γαννιάρη, πλην Γ. Μαλαφή, άναψε το πράσινο φως για να δοθεί η χαριστική βολή στο πολύπαθο νησί μας, με την εγκατάσταση των βιομηχανικών Ανεμογεννητριών που θα καταστρέψουν ό,τι απέμεινε όρθιο, που θα αλλάξουν τον παραγωγικό του ιστό και θα κακοφορμίσουν τις πληγές του από την πυρκαγιά.
Με περίσσιο θράσος-γνωστό γνώρισμα- η περιφερειακή σύμβουλος Λίτσα Λύκου, πιστή στις παραδόσεις του κόμματός της, του ΠΑΣΟΚ, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει θετική απόφαση για το θέμα από το δημοτικό Συμβούλιο Χίου, ενώ αν και συζητήθηκε το θέμα με πρωτοβουλία της Λαϊκής Συσπείρωσης και άλλων μαζικών φορέων, ΔΕΝ πάρθηκε καμιά απόφαση από το σώμα πλην των μεσοβέζικων δηλώσεων Πόντιου Πιλάτου του δημάρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη .
Να σημειωθεί όμως ότι στο νησί μας απέναντι στους ριψάσπιδες λάτρεις της στρεβλής «ανάπτυξης» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συγκυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ με δεξιά και αριστερά δεκανίκια, είχε και έχει ορθωθεί τείχος από δεκάδες συμπολίτες μας και φορείς που απαιτούν το αυτονόητο, να μην περάσουν τέτοιες ολέθριες επενδύσεις για το νησί μας και τα νησιά μας , να τηρηθεί το μέτρο στη φύση και στον άνθρωπο.
Έντονη ήταν η παρέμβαση του επικεφαλή της Λαϊκής Συσπείρωσης Στρατή Κόρακα στα ψέματα της κυρίας Λύκου ,που αποδείκνυαν για άλλη μια φορά ότι η ίδια και η παράταξή της σε αγαστή συνεργασία με τους γαλάζιους ομοϊδεάτες τους, αποτελούν τους πιο πρόθυμους υπηρέτες του κεφαλαίου.
Με την τοποθέτησή του ο Στρατής Κόρακας για άλλη μια φορά κατήγγειλε το έγκλημα σε βάρος των νησιών του Β. Αιγαίου, έγκλημα περιβαλλοντικό και οικονομικό, με επενδύσεις που το μόνο που προσφέρουν είναι κέρδη στους κεφαλαιούχους επενδυτές και νέα βάρη στο λαό . Καταψηφίζοντας, τόνισε για άλλη μια φορά ότι οι νησιώτες με τον αγώνα τους μπορούν αποτρέψουν αυτά τα σχέδια , πράγμα που επιβάλλεται να γίνει.
Τους διαβεβαιώνουμε ότι την απάντηση θα την πάρουν στους δρόμους που θα κριθεί το δίκιο του νησιού μας, αλλά και στις βουνοκορφές που σκέπτονται να πατήσουν και να μαγαρίσουν με τις επενδύσεις τους.


31-10-2012

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/