Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟ «ΝΗΡΕΑ»

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017 ·


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του δύτη που έχασε τη ζωή του σήμερα 11 Αυγούστου 2017 στην περιοχή της Λαγκάδας, πραγματοποιώντας υποθαλάσσιες εργασίες στις ιχθυοκαλλιέργειες του «ΝΗΡΕΑ». Θα συμπαρασταθούμε και θα βρεθούμε δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα σε όλη την Ελλάδα.

Ο θάνατος του 47χρονου είναι εργατικό δυστύχημα. Το ότι ήταν εξωτερικός συνεργάτης με την εταιρία του «ΝΗΡΕΑ», δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι για το νέο εργασιακό έγκλημα. Ευθύνεται ο εργασιακός μεσαίωνας που εφαρμόζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα που έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα, συνεχίζει η σημερινή κυβέρνηση και αξιοποιεί η εργοδοσία.

Ζητάμε να καταγραφεί σαν εργατικό δυστύχημα και να πραγματοποιηθούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διαλευκανθούν τα αίτιά του από τις αρμόδιες αρχές.

 

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/