Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις στο Βροντάδο της Χίου

Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 ·

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου και η δεύτερη προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στην πλατεία του Αφανή Ναύτη, στον Βροντάδο της Χίου.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία από την Χριστίνα - Ειρήνη Παληού, γραμματέα της ΤΟ Χίου της ΚΝΕ. Στην ομιλία τονίστηκε η αναγκαιότητα και επικαιρότητα του σοσιαλισμού, καλέστηκαν οι νέοι και οι νέες να συζητήσουν, να προβληματιστούν να πάρουν θέση με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στην πάλη για μια κοινωνία απαλλαγμένη από εκμετάλλευση όπου θα βρουν θέση τα όνειρά τους σε υγεία, παιδεία, μόρφωση, αναψυχή, πολιτισμό. Συγκεκριμένες αναφορές έγιναν στα πρωτόγνωρα επιτεύγματα της σοσιαλιστικής οικοδόμησης.
Στη συνέχεια προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ «100 χρόνια από τον Κόκκινο Οκτώβρη», και ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με τους Trio Chios, Μαρκέλο και Σταμάτη Πούπαλο και Μανώλη Στάθη.
Με πολύ μεράκι, και την προσωπική συμβολή μελών και φίλων της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στο νησί στήθηκε η κόκκινη γιορτή στην οποία έδωσε το παρόν κάθε ηλικία, για να ακούσει, να προβληματιστεί, να διασκεδάσει. Νέο ραντεβού δόθηκε για την κορύφωση των εκδηλώσεων στο νησί στις 2 Σεπτέμβρη στο Κόκκινο Φαναράκι στις κεντρικές εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Χίο.
Η απήχηση της εκδήλωσης στον Βροντάδο, φάνηκε πως ενόχλησε μερικούς, αφού αργότερα το ίδιο βράδυ, θρασύδειλα δύο άγνωστοι έσκισαν και έκαψαν σημαία του ΚΚΕ, από τις πολλές που είχαν τοποθετηθεί περιμετρικά στο χώρο.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/