Ολόκληρη η εκδήλωση για τον Φώτη Αγγουλέ

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Ανακοίνωση για την επίθεση φασιστοειδών κατά της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 ·

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την επίθεση φασιστοειδών κατά της ΠΕΝΕΝ στον Πειραιά, αναφέρει:  
«Το ΚΚΕ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχτηκε, τα ξημερώματα της Τετάρτης 11/10 στον Πειραιά, κλιμάκιο αφισοκολλητών της ΠΕΝΕΝ, από οργανωμένη ομάδα φασιστοειδών, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από τους αφισοκολλητές.
Το νέο αυτό κρούσμα, αποτέλεσμα της εγκληματικής ιδεολογίας και δράσης της ναζιστικής συμμορίας, λίγες μόνο μέρες μετά από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν μετανάστες εργάτες στον Ασπρόπυργο, επιβεβαιώνει εκ νέου το δολοφονικό χαρακτήρα του ναζιστικού μορφώματος. Αποκαλύπτει τις σημαντικές ευθύνες της κυβέρνησης, όχι μόνο για τις καθυστερήσεις στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την ανενόχλητη δράση φασιστικών συμμοριών στον Πειραιά, τον Ασπρόπυργο και αλλού.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός χρειάζεται να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες, να απομονώσουν αποφασιστικά τη Χρυσή Αυγή και όσους τη θρέφουν».

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/