Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΤΕ Χίου του ΚΚΕ: Σύννεφο η κοροϊδία για το ΦΠΑ…

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 ·

Σε σχόλιό της σχετικά με την κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στο Αιγαίο και τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις του Βουλευτή της ΝΔ Ν. Μηταράκη, αναφέρεται η ΤΕ Χίου του ΚΚΕ. Αναφέρει συγκεκριμένα ότι "Η κοροϊδία πάει σύννεφο". Τη στιγμή που ο βουλευτής ψήφισε την αντιλαϊκή αξιολόγηση, που είχε ως προαπαιτούμενο την κατάργηση της έκπτωσης στα νησιά του Αιγαίου, τώρα "...παριστάνει τον έκπληκτο". Ακολουθεί το σχόλιο:

"Προκλητικός εμφανίζεται ο βουλευτής της ΝΔ σχετικά με το ΦΠΑ. Από την αγωνιστική παρωδία - παρουσία του με διαδηλωτές στη Χίο, κατά τις προηγούμενες κινητοποιήσεις ενάντια στην κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ, στις δηλώσεις του προ ημερών, ότι φταίνε οι Χιώτες που δεν βγαίνουν κατά 10.000στο δρόμο! 
Τώρα "ξαναχτυπά" από την ΕΡΤ1, παριστάνοντας τον έκπληκτο και  διαπιστώνοντας ότι καταργείται η έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά, μαζί και διαφορά άλλα αντιλαϊκά...
Κι όλα αυτά από κάποιον που ψήφισε την αξιολόγηση, όπου είχε ως προαπαιτούμενο το μέτρο για το ΦΠΑ στα νησιά. 
Η κοροϊδία πάει σύννεφο τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ. 
Καλούμε σε άμεση απάντηση στο σύνολο της αντιλαϊκή πολιτικής, που από κοινού ΝΔ και κυβέρνηση στηρίζουν και προωθούν. Συστράτευση τώρα με το ΚΚΕ για να τους σταματήσουμε."

Χίος 22/10/2017

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/