Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Στις 13 Γενάρη η Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ - Ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη εξόρμηση

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018 ·

Για μια μεγάλη εξόρμηση ετοιμάζονται οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Γενάρη, καθώς με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» θα κυκλοφορήσει η Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ, που συμπληρώνονται φέτος το Νοέμβρη.
Με την κυκλοφορία του σημαντικού αυτού ντοκουμέντου ξεκινά και η κορύφωση των εκδηλώσεων για τα 100χρονα του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει μια πολύμορφη δράση σε όλη την Ελλάδα.
Οι μέρες που απομένουν μέχρι την παραλαβή του «Ριζοσπάστη» με τη Διακήρυξη είναι μέρες μαχητικής οργάνωσης της δουλειάς. Οι ΚΟΒ και οι ΟΒ καταστρώνουν το σχεδιασμό τους, βάζουν φιλόδοξα πλάνα, οργανώνουν άμιλλες, συνεννοούνται με τον περίγυρό τους για να ενταχθούν στη μάχη της εξόρμησης οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος.
Η μεγάλη αυτή εξόρμηση πρέπει να μας φέρει σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και νέες. Για να φτάσει πλατιά το κάλεσμα της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, σε κάθε τόπο δουλειάς και συνοικία. Για να ανοίξει στα γεμάτα η συζήτηση με βάση το Πρόγραμμά μας, τη μόνη ρεαλιστική διέξοδο που συμφέρει την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Για να γίνει το 2018 χρονιά σημαντικής ενίσχυσης του Κόμματος, νέων βημάτων στην ανασύνταξη του κινήματος και στην οικοδόμηση της Κοινωνικής Συμμαχίας.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/