Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» όπου κυκλοφορεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 ·

Σήμερα με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» κυκλοφορεί η Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος, που συμπληρώνονται τον ερχόμενο Νοέμβρη. Με αυξημένα πλάνα, οι Κομματικές και οι ΚΝίτικες Οργανώσεις σε όλη τη χώρα ξεκινάνε από σήμερα την πανεξόρμηση για την πλατύτερη δυνατή διακίνηση της Διακήρυξης.

Δίνουμε τη μάχη της πανεξόρμησης με καλό σχέδιο και επιμονή. Απευθυνόμαστε και συζητάμε με εργαζόμενους που τα τελευταία χρόνια συναντηθήκαμε στους δρόμους του αγώνα. Σ' εκείνους που προβληματίζονται, που παρακολουθούν και εκτιμούν τη δράση του Κόμματος, τη σταθερότητά του. Αλλά και σε εκείνους που δηλώνουν απογοητευμένοι από τις ελπίδες που επένδυσαν σε κυβερνητικές αλλαγές και αναζητούν διέξοδο.

Παράλληλα με τη διακίνηση, ξεκινάμε και τη μελέτη του σημαντικού ντοκουμέντου που δίνει η ΚΕ στη δημοσιότητα, ώστε να αποτελέσει εργαλείο, οδηγό δράσης για τις μάχες που έχουμε μπροστά μας, για την ισχυροποίηση του Κόμματος.

Ολόκληρο το 2018, με μια πολύμορφη δράση, με εκδηλώσεις, εκδόσεις και άλλες δραστηριότητες, θα τιμήσουμε τα 100χρονα του Κόμματος. Η δραστηριότητα αυτή είναι αναπόσπαστο στοιχείο της δουλειάς για την υλοποίηση των Αποφάσεων του 20ού Συνεδρίου, την ολόπλευρη ισχυροποίηση του Κόμματος, πρώτα απ' όλα στους χώρους δουλειάς, με το χτίσιμο γερών Κομματικών Οργανώσεων. Για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την συγκρότηση της Κοινωνικής Συμμαχίας, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό.1

Διαδίδουμε και συζητάμε το επαναστατικό Πρόγραμμα του ΚΚΕ, που δίνει απάντηση και διέξοδο από την καπιταλιστική βαρβαρότητα. Συνδυάζουμε αυτή τη δουλειά με τα άμεσα πολιτικά καθήκοντα, την ιδεολογικοπολιτική διαπάλη με την αστική τάξη, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και τα άλλα αστικά κόμματα, για να ενταθεί η σύγκρουση με την εργοδοσία, με τους στόχους της καπιταλιστικής ανάκαμψης, την εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.
Με πίστη και αισιοδοξία λοιπόν ότι ο δεύτερος αιώνας ζωής που εγκαινιάζει φέτος το Κόμμα μας θα είναι αιώνας ορμητικής αντεπίθεσης της εργατικής τάξης και νέων σοσιαλιστικών επαναστάσεων που θα σαρώσουν τον σάπιο καπιταλισμό, «ανοίγουμε» το βηματισμό μας. Παλεύουμε για πιο δυνατό ΚΚΕ!

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/