Ολόκληρη η εκδήλωση για τον Φώτη Αγγουλέ

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Γραμματεία Χίου του Π.Α.ΜΕ: Μέτρα εξαθλίωσης από τη μια, στήριξη της επίθεσης από τον κυβερνητικό συνδικαλισμό από την άλλη.

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018 ·



Αποτελεί πρόκληση ολκής ο κατήφορος των κυβερνητικών και εργοδοτικών συνδικαλιστών, που απειλούν με αναστολή των αποφάσεων για κινητοποιήσεις όπως έγινε με την απόφαση του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο κ. Κουτσουμπέλης της ΑΔΕΔΥ, ανέφερε ότι «δεν ακολουθούμε  το αντάρτικο του Π.Α.ΜΕ». Την ίδια τακτική ακολούθησαν και στα ΝΤ στη Σάμο και τη Λήμνο.

Πλάτες βάζουν και οι πλειοψηφούσες στο ΕΚ Χίου δυνάμεις, που αρνούνται κήρυξη απεργίας αλλά και στην ΕΛΜΕ Χίου όπου έσπευσαν πρώτοι να αρνηθούν την κήρυξη στάσης εργασίας του ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Όλα αυτά τη στιγμή που ετοιμάζεται να ψηφιστεί ένα νέο τερατούργημα από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ και όλους τους πρόθυμους του κεφαλαίου εν μέσω της κυβερνητικής κοροϊδίας περί «τέλους των μνημονίων». Με σκληρά μέτρα στα οποία δεσπόζει η απόφαση για εμπόδια στην κήρυξη απεργίας και τη δράση των πρωτοβάθμιων Σωματείων.

Στη βαρβαρότητα που διαγράφεται, οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιτάξουμε το δικό μας σχεδιασμό με επίγνωση ότι η μάχη ενάντια στο κεφάλαιο και τη στρατηγική του δεν είναι «μια κι έξω», αλλά έχει μεγάλες απαιτήσεις. Οι ελπιδοφόροι ταξικοί αγώνες «τους χαλάνε τη σούπα» γι’ αυτό και όλοι τους επιτίθενται με λύσσα, κατ’ εντολή των αφεντικών, στην απεργία, στις δυνάμεις που αντιστέκονται, στο Π.Α.ΜΕ. 

Δίνουμε απάντηση την Παρασκευή 12/1/2018 στις 18:30, συμμετέχοντας μαζικά στην πικετοφορία στην είσοδο της Απλωταριάς ενάντια στο βάρβαρο πολυνομοσχέδιο, με τις δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ.

Χίος 11/1/2018

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/