Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου: Να συνεδριάσει το Π. Συμβούλιο με θέμα την κατάσταση στο Αιγαίο

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 ·



Με αίτημά της η Λαϊκή συσπείρωση Β. Αιγαίου ζητά άμεση σύγκλιση του Πειφερειακού Συμβουλίου (ΠΣ), με θέμα την κατάσταση στο Αιγαίο ύστερα και από το τελευταίο περιστατικό στα Ίμια. Η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει μκε βάση και τις εξελίζει στην Κύπρο αλλά και τη Μ. Ανατολή τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό από την συμμετοχή τη χώρας στα ιμεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ.
Ολόκληρη η επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΠΣ έχει ως εξής:

Κύριε Πρόεδρε,
Όλο και πιο έντονες -και δικαιολογημένες-  είναι οι ανησυχίες των κατοίκων των νησιών μας, αλλά και γενικότερα του ελληνικού λαού, για τις επικίνδυνες εξελίξεις στο Αιγαίο, όπως αυτές επιβεβαιώθηκαν ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ, με τον εμβολισμό του ελληνικού σκάφους από τουρκικό και τις προκλητικές-επεκτατικές δηλώσεις  των ιθυνόντων της Άγκυρας.
Η εντεινόμενη επιθετικότητα της τουρκικής ηγεσίας στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ, σε συνδυασμό με την αυξανόμενη παρουσία πολεμικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, αποδείχνει και στον πιο δύσπιστο, ότι η όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και της ΕΕ, και οι ανταγωνισμοί τους με άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, όχι μόνο δεν εξασφαλίζουν την ασφάλεια και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, όπως διατείνονται ορισμένοι, αλλά εγκυμονούν όλο και μεγαλύτερους κινδύνους για τους κατοίκους των νησιών μας και γενικότερα για τον ελληνικό λαό και τους άλλους λαούς της περιοχής μας.
Μπροστά σ’ αυτήν την κατάσταση, θεωρούμε, ως Λαϊκή Συσπείρωση Β. Αιγαίου, ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Β. Αιγαίου δεν μπορεί άλλο, να μένει απλός παρατηρητής ή, ενώ η φωτιά του πολέμου πλησιάζει απειλητική, "περί άλλων να τυρβάζει"..
Με την παρούσα επαναλαμβάνουμε παλαιότερο αίτημα μας, που έμεινε ανικανοποίητο:
 να ασχοληθεί άμεσα το Π.Σ. σε μια συνεδρίασή του, αποκλειστικά με την κατάσταση στο Αιγαίο, όπως έχει διαμορφωθεί, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα και να τοποθετηθεί υπεύθυνα, ως πολιτικό όργανο, που υποτίθεται ότι είναι, καταλήγοντας ενδεχομένως σε  ψήφισμα με συγκεκριμένες εκτιμήσεις και δράσεις.
Με τιμή
Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Β. Αιγαίου
Αντώνης Δράκος
Στρατής Κόρακας
Βαγγέλης Λομβαρδάς

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/