Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Στο σημερινό Ριζοσπάστη: Επικίνδυνος εφησυχασμός - απανωτές προκλήσεις του ΝΑΤΟ

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018 ·

Επικίνδυνος εφησυχασμός για τις απανωτές προκλήσεις του ΝΑΤΟ
Απόλυτα εκτεθειμένη η κυβέρνηση από τη στάση «Πόντιου Πιλάτου» της ιμπεριαλιστικής συμμαχίας για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας
  • Το ρόλο του ΝΑΤΟ ως παράγοντα αστάθειας στην περιοχή, ενάντια στα πραγματικά συμφέροντα του λαού, επιβεβαιώνει η δήλωση του γγ του ΝΑΤΟ, με την οποία καλεί Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν «αποκλειστικά μεταξύ τους» το ζήτημα με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Εβρο.
  • Επικίνδυνη η στάση της κυβέρνησης, που χαρακτηρίζει αναμενόμενη, «καλή» και «ισορροπημένη» (!) τη δήλωση του ΝΑΤΟικού αξιωματούχου. Τακτική ίσων αποστάσεων κράτησε το ΝΑΤΟ και μετά το επεισόδιο στα Ιμια, αλλά και στην κυπριακή ΑΟΖ.
  • ΚΚΕ: Η στάση «Πόντιου Πιλάτου» του ΝΑΤΟ, αυτήν τη φορά για το ζήτημα της σύλληψης και κράτησης στις τουρκικές φυλακές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, εκθέτει απόλυτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, που έχει εξελιχθεί στον καλύτερο σημαιοφόρο του ΝΑΤΟ στην περιοχή, αλλά και όλους όσοι συνεχίζουν να αναγορεύουν αυτόν τον επικίνδυνο για τους λαούς και τη χώρα μας οργανισμό σε εγγυητή της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/